Borgvast | Wat doen we?

Wat doen we?

Projectontwikkeling

We ontwikkelen niet puur om het ontwikkelen, maar doen dit om een reden samen met onze klant, of de eindgebruiker.

Onze brede en jarenlange expertise op het gebied van projectontwikkeling en procesbegeleiding van vastgoedprojecten biedt onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners zekerheid in het ontwikkelingstraject en staat garant voor een gecontroleerd proces. Wij zijn pas tevreden, wanneer wij een bouwproject conform de gestelde randvoorwaarden binnen de gestelde termijn en het gestelde budget opleveren.

 

Projectmanagement

U besluit dat het tijd is voor een nieuw bedrijfspand , kantoor, zorgcomplex, winkelruimte of horecagelegenheid. Ook dan doen we graag zaken met u. Als gedelegeerd ontwikkelaar managen we een project altijd als ware het ons eigen project. Onze ervaring en expertise staan bovendien borg voor een stringente bewaking van budget en planning en het adequaat oplossen van voorkomende extra uitdagingen die zich eventueel gedurende het project aandienen.

 

Consultancy voor lokale overheden

Wij hebben jarenlange ervaring opgebouwd aan advieswerk voor lokale overheden als het gaat om het opstellen van grondexploitaties, vastgoedstrategie van gemeenten, bestrijding van leegstand en implementatievan het concept Wonen boven Winkels.

Als adviseur voor de overheid zien wij het als onze missie om een actieve bijdrage te leveren aan een krachtige en compacte overheid. Dit sluit nauw aan bij de meest actuele ontwikkelingen binnen de overheid zoals decentralisatie.Hier geven we vorm aan door te analyseren, organiseren en realiseren. We bieden ondersteuning in de ontwikkeling van beleid en geven richting aan de uitvoering daarvan.

 

Consultancy voor het bedrijfsleven

Het adviestraject zien we als een initiatieffase waarbinnen we onze klanten helpen hun ambities te formuleren. Het resultaat is een financieel haalbaar en fysiek aantrekkelijke oplossing voor huisvesting én een concreet realisatieplan.